News
Info
Download
Screenshots
Links

MPlayer Dokumentáció

Az MPlayer bőséges dokumentációval rendelkezik, ami részletesen leírja, hogy hogyan javíthatod vagy kerülheted meg a felmerülő problémákat, az MPlayer milyen beállításaival érheted el a legjobb teljesítményt a rendszereden.

A leggyakoribb kérdések a FAQ-ban vannak összegyűjtve. Ha valamilyen speciális dolog után érdeklődsz, próbáld meg megkeresni a dokumentációban a megoldást.

Az MPlayer felépítéséről és az egyéb fejlesztéssel kapcsolatos dolgokról a dokumentáció tech részében találhatsz információt.

Az online dokumentáció minden éjjel az MPlayer aktuális Subversion HEAD verziójából készül el. Ha az MPlayer valamelyik kiadását használod, akkor lehet némi különbség, ez esetben inkább a telepítéssel együtt kapott dokumentációt nézd meg. Több nyelven is elérhetőek a fordítások. A fő verzió angol nyelvű, de a fordítások is naprakészek, ha csak máshogy nem jelezzük.

Az MPlayer és MEncoder kézikönyv oldala leírja az összes használható parancssori kapcsolót és az MPlayer billentyűzettel történő irányítását. Ez is naponta frissül az MPlayer Subversion HEAD verziójából.

Folyamatosan dolgozunk a dokumentáció fejlesztésén és bővítésén. Ha elmaradást, hibát vagy pontatlanságot találsz, kérjük írd meg nekünk az MPlayer-DOCS levelezési listára! Ha a dokumentáció (még) nem elérhető az anyanyelveden és szeretnéd lefordítani, kérjük olvasd el a fordítási HOGYAN-t és iratkozz fel az MPlayer-DOCS levelezési listára! Mindig örömmel fogadjuk az új fordítókat.