News
Info
Download
Screenshots
Links

Levelezési listák

Vannak publikus MPlayer fejlesztési és felhasználói levelezési listáink. Spam gondok miatt feliratkozás nélkül nem küldhetsz levelet egyik listára sem. Hacsak nem jelezzük egyértelműen másként, a listák nyelve az angol. Az üzenetek hossza korlátozva van, emiatt a nagy fájlokat fel kell töltened valahova, ahelyett, hogy csatolnád őket.

Mielőtt levelet írnál, kérjük olvasd el (és később tartsd is be) a Netiquette szabályait és az usenet általános szabályait az írásról és az idézésről. Ismétlés képpen olvasd el a HOGYAN írjunk üzeneteket vagy Hogyan idézhetek helyesen a Usenet-en? című, angol nyelvű leírásokat (vagy a Magyar Netikettet). Útmutatóként: emlékezz, hogy a HTML levél, a top-posting (magyarul itt) és a thread (téma) eltérítés (létező témába írt válasz, mely nem függ össze a témával) tiltottak. Ha a szabályok szerint játszol, a leveleidet olvasók élete sokkal könnyebb lesz és jelentősen nőnek az esélyeid, hogy választ kapsz a kérdéseidre.

Általános:

Felhasználóknak:

Itt kaphatsz segítséget a használat és fordítás folyamán felmerült problémáidhoz illetve hasonló dolgokban. Kérjük olvasd el a dokumentáció összes vonatkozó részét, mielőtt megírnád a problémáidat és az igényeidet.

Fejlesztőknek:

Egyéb:

IRC csatornák

Két hivatalos csatorna van a freenode IRC hálózaton:

A tárhoz írási joggal rendelkező fejlesztőknek operátori státuszuk, a javításokkal közreműködőknek voice-uk van az #mplayerdev csatornán. Ennek ellenére a csatorna nyitott és nem moderált.

Ügyelj rá, hogy ugyan az a téma megkötések élnek itt is, mint amik a levelezési listákra vonatkoznak. A fejlesztői csatornára csak a fejlesztéssel kapcsolatos beszélgetések és kérdések tartoznak! A használattal kapcsolatos kérdések, fordítási nehézségek és hasonló dolgok offtopic-nak számítanak, nem látjuk őket szívesen. Mi szóltunk.