News
Info
Download
Screenshots
Links

Kapcsolódó projekek

Ezen az oldalon azon projektek listáját találod, amik kapcsolódnak az MPlayerhez, az MPlayer segítségével valósítanak meg érdekes doldokat, kibővítik azt vagy használják a kódját. Egyik sem része az MPlayernek, így ha bármilyen dicséreted, kritikád vagy problémád van, keresd meg a megfelelő szerzőt, és ne nekünk írj!

Ez a lista nem teljes, de folyamatosan frissül. Az általunk tudvalevőleg nem működő linkek ki vannak húzva. Ha tudsz frissebb linket vagy bármilyen más hibát találsz írj pár sort nekem.

Ha készítettél egy projektet, aminek ebben a listában a helye vagy belebotlottál egybe, tudasd velünk egy rövid leírással és egy linkkel, hogy betehessük ide.

Ha olyan program készítője vagy, ami az MPlayerre vagy MPlayer csomagra alapszik és módosítottad az MPlayer kódját, kérünk, juttasd el hozzánk a javításod, hogy mindenki profitálhasson a fejlesztésedből. Azt, hogy ezt hogyan tudod a legjobban megtenni, megtalálod a patch leírásunkban.

Nem hivatalos csomagok

MPlayer Frontend-ek

MEncoder Frontend-ek

Böngésző plugin-ok

Mac OS X

Windows

Gadget-ek

Home Entertainment Systems (Házimozi rendszerek)

CD alapú terjesztések

Videó kódoló eszközök

Vegyes

Az MPlayer kódját újrahasznosító projektek

Tiltó listás projektek

Ezek a projektek nagy mennyiségű kódot vettek át (L)GPL-es videó projektekből, és elfelejtették megjelölni a forrás helyét a kérésünk ellenére.

Az alábbiakkal volt licensz probléma, de úgy látszik már GPL-készek: