LEGÚJABB HÍREK

ÍRÁSOK


MPlayerhq.hu - The Movie Player For Linuxthe movie player for Linux - official site

MPlayer Dokumentáció

Az MPlayer bőséges dokumentációval rendelkezik, ami részletesen leírja, hogy hogyan javíthatod vagy kerülheted meg a felmerülő problémákat, az MPlayer milyen beállításaival érheted el a legjobb teljesítményt a rendszereden.

A leggyakoribb kérdések a FAQ-ban vannak összegyűjtve. Ha valamilyen speciális dolog után érdeklődsz, próbáld meg megkeresni a dokumentációban a megoldást.

Az MPlayer felépítéséről és az egyéb fejlesztéssel kapcsolatos dolgokról a dokumentáció tech részében találhatsz információt.

Az online dokumentáció minden éjjel az MPlayer aktuális Subversion HEAD verziójából készül el. Ha az MPlayer valamelyik kiadását használod, akkor lehet némi különbség, ez esetben inkább a telepítéssel együtt kapott dokumentációt nézd meg. Több nyelven is elérhetőek a fordítások. A fő verzió angol nyelvű, de a fordítások is naprakészek, ha csak máshogy nem jelezzük.

Az MPlayer és MEncoder kézikönyv oldala leírja az összes használható parancssori kapcsolót és az MPlayer billentyűzettel történő irányítását. Ez is naponta frissül az MPlayer Subversion HEAD verziójából.

  • Angolul: HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Kínaiul (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Csehül (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Franciául (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Németül (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Magyarul (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Olaszul (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Oroszul (segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Lengyelül (nagyon idejétmúlt, segítséget kérünk): HTML vagy ROFF vagy TXT
  • Spanyolul (nagyon idejétmúlt, új fordító kell): HTML vagy ROFF vagy TXT

Folyamatosan dolgozunk a dokumentáció fejlesztésén és bővítésén. Ha elmaradást, hibát vagy pontatlanságot találsz, kérjük írd meg nekünk az MPlayer-DOCS levelezési listára! Ha a dokumentáció (még) nem elérhető az anyanyelveden és szeretnéd lefordítani, kérjük olvasd el a fordítási HOGYAN-t és iratkozz fel az MPlayer-DOCS levelezési listára! Mindig örömmel fogadjuk az új fordítókat.

ALTERNATIVE PAGE LOOKS

design7 design5 design4 design3
AWARDS WON

Linux New Media Award 2003 HUP Reader's Choice Award 2003 Softonic Multimedia Award 2003 LinuxQuestions.org Members Choice Award

site maintainer:
Diego Biurrun

spanish site maintainer:
Juan Martín

code maintainer:
Alex Beregszaszi

documentation maintainer:
Diego Biurrun

site design by:
mechanik fiveonetwo© 2000-2004 The MPlayer Project