LEGÚJABB HÍREK

ÍRÁSOK


MPlayerhq.hu - The Movie Player For Linuxthe movie player for Linux - official site

Levelezési listák

Vannak publikus MPlayer fejlesztési és felhasználói levelezési listáink. Spam gondok miatt feliratkozás nélkül nem küldhetsz levelet egyik listára sem. Hacsak nem jelezzük egyértelműen másként, a listák nyelve az angol. Az üzenetek hossza korlátozva van, emiatt a nagy fájlokat fel kell töltened valahova, ahelyett, hogy csatolnád őket.

Mielőtt levelet írnál, kérjük olvasd el (és később tartsd is be) a Netiquette szabályait és az usenet általános szabályait az írásról és az idézésről. Ismétlés képpen olvasd el a HOGYAN írjunk üzeneteket vagy Hogyan idézhetek helyesen a Usenet-en? című, angol nyelvű leírásokat (vagy a Magyar Netikettet). Útmutatóként: emlékezz, hogy a HTML levél, a top-posting (magyarul itt) és a thread (téma) eltérítés (létező témába írt válasz, mely nem függ össze a témával) tiltottak. Ha a szabályok szerint játszol, a leveleidet olvasók élete sokkal könnyebb lesz és jelentősen nőnek az esélyeid, hogy választ kapsz a kérdéseidre.

Általános:

Felhasználóknak:

Itt kaphatsz segítséget a használat és fordítás folyamán felmerült problémáidhoz illetve hasonló dolgokban. Kérjük olvasd el a dokumentáció összes vonatkozó részét, mielőtt megírnád a problémáidat és az igényeidet.

Fejlesztőknek:

 • MPlayer-dev-eng: Fő fejlesztési lista, a javítások ide tartoznak. Ez a lista csak az MPlayer fejlesztésével foglalkozik! A hibajelentések, felhasználói kérdések és új dolgok kérését nem látjuk itt szívesen, muszály a lista forgalmát menedzselhető szinten tartani.
  feliratkozás :: archívum :: gmane keresés
 • MPlayer cvslog: Az MPlayer Subversion tárjában történt változtatások diff-ként elküldésre kerülnek erre a listára, ahol megvitathatók. Minden más szigorúan offtopic és nem erre a listára tartozik.
  feliratkozás :: archívum :: gmane keresés
 • MPlayer-DOCS: A dokumentáció és a weboldal fejlesztésével foglalkozó lista, a dokumentációt és a weboldalt érintő commitokról is kap üzenetet.
  feliratkozás :: archívum
 • MPlayer-translations: A dokumentáció és a weboldal fordításaival foglalkozó levelezési lista, amelyre megérkeznek a CVS tárban a dokumentációt és a weboldalt érintő javításokat tartalmazó leveleket is.
  feliratkozás :: archívum
 • MPlayer-cygwin: Levelezési lista a Windowsos (CygWin és MinGW) portokhoz.
  feliratkozás :: archívum :: gmane keresés
 • MPlayer-G2-dev: (INAKTÍV) Az MPlayer G2-vel, a következő generációs videó lejátszóval foglalkozó levelezési lista.
  feliratkozás :: archívum :: gmane keresés

Egyéb:

IRC csatornák

Két hivatalos csatorna van a freenode IRC hálózaton:

 • #mplayer a felhasználóknak
 • #mplayerdev a fejlesztőknek

A tárhoz írási joggal rendelkező fejlesztőknek operátori státuszuk, a javításokkal közreműködőknek voice-uk van az #mplayerdev csatornán. Ennek ellenére a csatorna nyitott és nem moderált.

Ügyelj rá, hogy ugyan az a téma megkötések élnek itt is, mint amik a levelezési listákra vonatkoznak. A fejlesztői csatornára csak a fejlesztéssel kapcsolatos beszélgetések és kérdések tartoznak! A használattal kapcsolatos kérdések, fordítási nehézségek és hasonló dolgok offtopic-nak számítanak, nem látjuk őket szívesen. Mi szóltunk.

ALTERNATIVE PAGE LOOKS

design7 design5 design4 design3
AWARDS WON

Linux New Media Award 2003 HUP Reader's Choice Award 2003 Softonic Multimedia Award 2003 LinuxQuestions.org Members Choice Award

site maintainer:
Diego Biurrun

spanish site maintainer:
Juan Martín

code maintainer:
Alex Beregszaszi

documentation maintainer:
Diego Biurrun

site design by:
mechanik fiveonetwo© 2000-2004 The MPlayer Project